У вересні у файному місті триватиме гастрономічне та хмільне дійство, проте чим воно здивує відвідувачів, наразі – таємниця.
Впродовж 22-24 вересня у Тернополі вириватиме вже традиційний фест “Сала і самогону”, повідомляє Depo.Хмельницький.
Хмільний та рестораторський перфоманс фінансуватиметься за кошт Громадського бюджету Тернополя. Наразі вже відлунали три попередні гастрофестивалі “Тернопільська брама”, “Галицька дефіляда” і “Короп-фест”, що також спонсорувались з міського бюджету. Вони запам’яталися їхнім відвідувачам кулінарними рекордами: 3000 літрів рибної юшки в одному казані, найбільшим в Україні тортом-вишиванкою та найдовшою ковбасою.
Чим здивують ресторатори гостей свята цього разу нині залишається загадкою, однак можливо встановлять черговий м’ясний рекорд кулінарів.