"Принизливо": тернополянин розповів, як українці за кордоном харчуються обрізками ковбаси, аби зекономити

Українці в Польщі часто купують обрізки ковбаси, яка коштує в кілька разів дешевше, аніж "золота середина". Все - аби зекономити, стверджує у соцмережі Сергій Сінкевич.

"Не стану моралізувати, а просто констатую факт - поляки, купуючи "палку" ковбаси, у переважній більшості, хочуть виключно "серединку"... І продавці обрізають для вибагливих "кінцівки"... І то - так нівроку обрізають. Але кавалки ці аж ніяк не викидають... Бо їх активно купують укранці-заробітчани, які намагаються зекономити на їжі. І економія виходить суттєвою - якщо кілограм гідної ковбаси коштує у Польщі 35-50 злотих, то кілограм таких, різних сортів, "кавалків" віддають лише за 7 злотих... І наші люди вже мають ковбасу на канапки. Доходить до того, що часто ці "обрізки" ще й не застанеш у магазині - розповів мені вчора один тернополянин, який якраз повернувся з важкої "сусідської" праці..." - пише Сергій Сінкевич.