Тернополяни в українських поїздах зможуть скуштувати гаспачо замість борщу

Оновлене меню поки запроваджують в чотирьох поїздах.

Про це у Фейсбуці повідоив в.о. голови правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов.

"Замість борщу поки гаспачо, але є ще 2 види перших страв, смачні обіди та натуральні чаї і кава.

Спробував нове меню з повноцінного гарячого харчування, яке запроваджуємо для своїх пасажирів. За кілька днів на 4-х поїздах, що їдуть зі столиці до Маріуполя, Івано-Франківська та Ужгорода відтепер можна обирати їжу на власний смак.

Меню додаю, ціни демократичні. Що важливо – придбати ланч-бокси можна буде вже при онлайн-покупці квитка. Згодом таку функцію плануємо запровадити і для інших позицій з меню. Замовлення можна оформити на пасажирське місце по телефону, через офіціанта-стюарда або безпосередньо в спеціально обладнаному сервісному купе.

Меню буде залежати від сезонності, ще плануємо додати і українських страв. Асортимент відповідає найвищим стандартам, а упаковка буде підлягати повторній переробці.

Поки пасажирам будемо видавати спеціальний запитальник, в якому чекаємо ваші об‘єктивні відповіді про новий сервіс ", - написав Кравцов.