Тернополянин Іван Кисляк на Чемпіонаті України в номінації "Основна страва" отримав 3 місце.
Про це у редакцію 0352.ua повідомив кухар Іван Кисляк.
"Зараз працюю ресторані піцерія "Bianco" готувався до конкурсу заздалегідь. Дуже радий, що зміг отримати призове місце для Тернополя. Також зайняв в 2017 році на "Horeca Lviv" 2 місце срібло. На Тернопіль також за основну страву готував телятину в фірминому своєму маринаді з соусом зі свіжих літніх ягід із нутом. Дуже щасливий за те, що я зміг це зробити все правильно, вкластися в час і довести це все до неймовірних смаків. Дякую всім, хто мене пітримував. В майбутньому буду старатися досягати вищих результатів і представляти своє місто Тернопіль на всі 100%. Подякувати хочу організаторам, суддям і всім хто це організував.
Із 43 страв моя страва увійшла в трійку кращих. Цих напружених два дні в роботі, без сну, лише тільки надавали наснагу працювати над собою і ніколи не здаватися, і вірити в себе, і в свої сили.
Окрему подяку хочу висловити своєму шефові Ігору Дживаку за те, що навчив мене багато того, щоб я досягав таких перемог.
Досвід на кухні маю 1 рік. За цей рік встиг досягти срібло на "Horeca Lviv 2017" в номінації "Основна страва" та на Чемпіонаті України здобути 3 місце, також в номінації "Основна страва". Всі учасники були сильні, емоції від конкурсу не передати словами подяка моїм власникам, в яких я працюю кухарем, що вірили в мене, підтримували, в майбутньому буду прославляти своє місто і добиватися кращих результатів", - зазначає кухар Іван Кисляк.