Як приготувати скумбрію, запечену в банці – це дуже смачно: без перебільшення, страва, яка підкорить всіх

Не питайте мене чому в банці. Ну от не знаю я, такий рецепт знайшла на сторінках інтернету, там було зазначено готувати в банці. Я пробувала таку рибку в казанку робити, і знаєте що - в банці виявилася смачнішою. Так що всім раджу приготувати в банці, не пошкодуєте ні на одну хвилину. Це дуже смачно!

Складові на літрову банку:

  • 2 скумбрії середні
  • 1 шт. морква
  • 1 шт. цибулина соняшникова олія 2 ст.л
  • 4 шт. перцю горошку
  • 2 лаврові листки
  • сіль

Покроковий рецепт:

Підготуйте рибу перед приготуванням. Якщо у вас заморожена скумбрія, необхідно розморозити її, видаліть нутрощі, вiдрiжте плавники, хвіст, голову, і наріжте скумбрію порційними шматочками. Цибулю наріжте кубиками, моркву очистіть і натріть на крупній тертці. Рибку посоліть і поперчіть. Викладіть рибу в банку перекладаючи її овочами. Додайте перець горошком, лавровий лист, залийте рибку соняшниковою олією. Банку накрийте фольгою. Поставте банку на деко і відправте в ХОЛОДНУ духовку. Потім закрийте духовку, ввімкніть 200 ° С і запікайте 35-40 хвилин. Такий спосіб приготування скумбрії є найпростішим і найсмачнішим. Таким, що навіть господиня-початківець або молодий холостяк впорається.