Салат олів'є обернеться на божественну амброзію, якщо додати цей "секретний" інгредієнт: унікальний новорічний рецепт

Наближається Новий рік, а це означає, що чимало українців готуватимуть салат олів'є. Він поживний і смачний, але може стати неймовірно незабутнім і навіть корисним, якщо дотримуватися унікального рецепту.

Як інформує "Obozrevatel", фудблогерка Олена Єрмоленко поділилася рецептом смачного олів'є з креветками та зеленою цибулею, який буде набагато легшим для організму, чим класичний салат із ковбасою.

Інгредієнти:

дрібні креветки – 300 г

куряче філе – 300 г

морква – 2 шт.

картопля – 3 шт.

домашній майонез – за смаком

яйця – 5 шт.

зелений горошок можна консервований або свіжий – 100 г

солоні чи свіжі огірки – 2 шт.

цибуля зелена – 100 г

сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

1. Овочі помийте та запікайте в духовці до готовності.



2. Очистіть й поріжте кубиком.



3. Яйця відваріть й поріжте.



4. Філе можна запекти та порізати кубиком.







6. Цибулю подрібніть.



7. Зробіть домашній майонез.



8. Усі інгредієнти змішайте у великій мисці та добре перемішайте.



9. Посоліть, поперчіть до смаку.



10. Поставте салат у холодильник на кілька годин, щоб він добре настоявся й можна їсти.