Фіналіст кулінарного телепроєкту "МастерШеф" Олег Ковальчук розповів про перші місяціі служби на фронті.
Про це йдеться в інтерв’ю зірки "Суспільному".
Зі слів Ковальчука, він вже майже адаптувався до нових умов, хоча зізнається, що це було важко.
"Тішуся, що, вдягнувши піксель, можу продовжувати займатися улюбленою справою - кулінарією", - зазначив він.
Також Олег додав, що побратимам подобаються його страви.
"Але працювати непросто, бо зміни по 18−19 годин, весь цей час ти на ногах. Багато різних страв готуємо з хлопцями: супи, борщі, каші різноманітні, банош. Додаємо у раціон овочі, фрукти. Дуже багато нарізок доводиться робити, бо все готується у великій кількості. Працюємо позмінно, справляємося потихеньку", - сказав учасник шоу "МастерШеф".Військовослужбовець зазначив, що харчування в його частині цілком гідне, проте він все ж прагне трохи поліпшити якість їжі для своїх побратимів і посестер по службі.