20:31, 4 червня 2018 р.
У Тернополі під час гастрономічного фестивалю відвідувачів пригощатимуть румунськими стравами
Тернопільський гастрономічний фестиваль «Галицька дефіляда» відбудеться у 8-10 червня.
Дійство триватиме у парку імені Тараса Шевченка. Цього року особливістю фестивалю стане те, що на ньому представлятимуть не тільки галицьку кухню, а й українську та румунську кухню Карпат.
– Цьогоріч ми змінили концепцію фестивалю і тепер представимо не лише галицьку, а й колоритну українську та румунську кухню Карпат, – зазначають організатори заходу. – Зокрема, румунський шеф-повар Флорін Патрічі приготує «токаніцу» – м’ясо тушковане з великою кількістю цибулі, овочами і томатами, яку роздадуть усім присутнім безкоштовно. А з української сторони бренд-шеф Віталій Гуралевич готуватиме карпатський банош. Його стравою теж можна буде посмакувати безкоштовно. Про це повідомляє ZZ.
Приготування страв румунської та української кухні заплановане на 9 червня. В інші дні на відвідувачів чекає битва фарбами, танцювальний флешмоб, номери від гуцульських колективів, в тому числі колоритних музикантів з трембітами, виступ цимбаліста з Ворохти Петра Сказківа – фіналіста шоу «Україна має талант» та інші розваги. На фестивалі працюватиме Алея хенд-мейд виробів. Відвідувачі заходу також зможуть взяти участь у конкурсі на кращу вишиванку серед чоловіків, жінок і дітей. Переможці конкурсу отримають грошову винагороду.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
12:51, 20 січня
10:30, 10 січня
19:09, 11 січня
11:23, 14 січня
11:23, 14 січня
live comments feed...