17:29, 25 червня 2018 р.
Кухарі з усієї Західної України приїдуть до Тернополя змагатися за Кулінарний кубок
Дата проведення: 7-8 липня 2018 року.
Реєстрація учасників: 11:00-12:00, 7 липня
Відкриття Кулінарного Кубку Західної України: 12:00, 7 липня
Початок змагань: 12:00, 7 липня
Фінал, номінація «Чорний ящик»: 12:00-14:00, 8 липня
Місце проведення:Тернопіль
Церемонія нагородження переможця:15:00, 8 липня
Кулінарний Кубок Західної України серед кухарів та сушефів (окрім шеф-кухарів) за звання кращого кухаря відбуватиметься у номінаціях:
Холодна закуска
Салат
Гаряча закуска
Перша страва
Основна страва
Категорія страви: сучасна українська кухня (зокрема страви з риби). У пріоритеті приготування страви з риби, зокрема місцевої/локальної, оскільки у ці дні у Тернополі відбувається рибний фестиваль «Короп Фест».
Судді будуть оцінювати:
Смак/Якість страви (мах 50 балів)
Презентація (мах 25 балів)
Чистота при роботі (мах 25 балів)
Нагороди
У кожній із п'яти номінацій буде визначено по три переможці з врученням кубку «Золотий ніж», «Срібний ніж» та «Бронзовий ніж». Усі учасники отримають грамоти та сертифікати про участь, інформується на сайті Кулінарного Кубку.
Всі «золоті» переможці в номінаціях зійдуться 8.07.18 в номінації «чорний ящик», під час якого боротимуться за головний приз - безкоштовну поїздку в Одесу на Супер Кубок України з Кулінарії 2018! (*для переможця безкоштовна участь у Супер Кубку, дорога та проживання). А вже переможець Супер Кубку отримає супер приз - гастротур в Іспанію.
Подати заявку на участь у конкурсі можна ТУТ.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
20:01
Вчора
ТОП новини
Оголошення
live comments feed...