
16:01, 7 березня 2020 р.
Як сhef pizzaiolo Віталій Колошиць з Тернопільщини - на "100 років тому вперед" помандрував (ФОТО)
Та ще й означив, що то – крок в майбутнє сучасної гастрономії, хоч назва столичного ресторану української кухні – «100 років тому вперед» така суперечлива. Проте наш земляк – вже доволі «розкручений» сhef pizzaiolo львівської піцерії 17.08, в неймовірному захваті від футуристичних страв, вражаючих смаків, заворожуючої атмосфери. Бо в часі званої вечері від одного з найвідоміших українських кухарів Євгена Клопотенка спробував овочеве каміння, їстівне мило, ванільну помаду, копченого сома. Пише Чортуів.сіті.
– Страви, які треба їсти без виделки, страви, які треба їсти руками, страви, яких взагалі не можна торкатись, а тільки куштувати аромат! Це – галузь фантастики!
Тоді ж, передостаннього дня зими – буквально тиждень назад, Віталій поділився радістю свіжого подарунку від постійних гостей та справжніх цінителів піци піцерії 17.08.
А ще не так давно він запустив новий челендж #подорожпіци: «Фотографуйте піцу на фоні різних цікавих пейзажів, на самих цікавих вершинах і в самих цікавих місцях. Ваша піца – ваша фантазія!
І виклав у Facebook фотки власної піци, що побувала на вершині Високий замок у Львові. Запропонував цікавий конкурс з розіграшем цікавих призів. Ось так.
А чи знаєте ви, чи пам`ятаєте, що за неповних два місяці (поміж 21-24 квітня) наш Віталій Колошиць знову – другий рік поспіль представлятиме Україну на чемпіонаті світу з піци в м. Парма в Італії? «Понад 1200 учасників з 47 країн світу і я буду разом з ними!». Переконаний: буде гаряче. Отож, триматимемо кулачки!
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
live comments feed...