
12:33, 5 листопада 2020 р.
Ціни на м’ясо на тернопільських ринках і в магазинах пішли вгору
Підприємиця Ольга Куц займається продажем м’яса шістнадцять років поспіль. Жінка каже, що на зиму воно завжди дорожчає.
“Постійно спостерігаємо таку тенденцію, що м’ясо дорожчає до Нового року і Різдвяних свят. У такий період складніше виробнику, тому він змушений піднімати ціни. Є певний ажіотаж з боку покупців. Так було раніше. Цього року тенденції підвищення цін розпочалися ще у вересні. Ймовірно, пов’язано це із карантином. Для підприємців зараз складні часи. Купівельна спроможність знижується, а податкове навантаження збільшується. Крім того, від нас вимагають касових апаратів, що є непосильним для багатьох”.
Протягом вересня-листопада ціни на м’ясо підвищилися щонайменше на 15%, – повідомляють статистики краю, пише зз. Підприємці прогнозують продовження цієї тенденції на початку зими. Тож чи стане м’ясо розкішшю до Нового року, побачимо згодом.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
live comments feed...