
14:31, Вчора
На ринках Тернополя - шалені черги перед Великоднем: що та за скільки купляють

За тиждень до Великодня на тернопільських ринках – неабиякий ажіотаж, особливо біля прилавків із яйцями та м'ясом.
Отож які ж ціни на продукти з'ясовували журналісти.
Яйця
На ринку продають як домашні яйця, так і від виробника. Домашні – дорожчі.
За десяток домашніх просять 65-75 гривень. Ціна на яйця від виробника – 45 гривень за десяток.
Можна купити і воскову писанку по 20 гривень за штуку.
Є у продажу і перепелині яйця – 45 гривень.
Молочні продукти
Молодий сир із козячого молока продають по 450 гривень за кіло. Козяча бринза – 350 грн, а рикота – по 180 гривень.
М'ясо
Вже приготовану домашню ковбасу цінять в 350 грн за кг.
Сира домашня ковбаса вартує 250 гривень за кіло.
Свиняча філейка – 250 гривень, ребра – 150-200 грн, рулька – по 100-110 гривень за кіло, сало залежно від товщини вартує 50-100 гривень. До слова, трилітрова банка засоленого сала коштує 300 гривень. Шия – 250 грн.
За кілограм домашньої курки просять 160 гривень.
Козяче м'ясо – 150 гривень за кіло. Крім того, є і ковбаса із кози – 400 гривень за кілограм.
Овочі
Пів літра хрону продають по 100 гривень.
Цибуля ріпчаста – від 15 до 25 гривень за кг, редиска по 20-25 гривень за пучок, 100 грамів зеленої цибульки вартує 20 гривень.
Рання капуста коштує 75-80 гривень за кіло. Картоплю в сітках можна придбати по 25-30 гривень за один кілограм.
Буряк – 10 гривень за кг.
Огірки свіжі по 120 грн за кг.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
live comments feed...