10:29, 1 червня 2018 р.
Що стало збудником отруєння людей в кафе на Тернопільщині?
В ході епідеміологічного розслідування спалаху гострих кишкових інфекцій, пов’язаних із закладом громадського харчування в м.Борщів, фахівцями епідеміологами розшифровано фактори передачі та джерело інфекції.
Збудником, що став причиною спалаху, є Salmonella enteritidis, що занесена в заклад громадського харчування з сирим курячим м’ясом. Внаслідок порушення технології приготування блюд, утримання виробничих приміщень (підтверджено результатами дослідження змивів) відбулося інфікування страв, що готувалися.
Загальне число постраждалих склало 10 осіб, двоє з них вже виписані з стаціонару, перебіг захворювання в інших - середньої тяжкості. Хворі видужують.
Здійснення комплексу протиепідемічних заходів триває.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
19:40
Вчора
ТОП новини
Оголошення
10:38, 23 грудня
27
15:31, 20 грудня
12:05, 16 грудня
191
12:05, Вчора
353
live comments feed...