• Головна
  • Що стало збудником отруєння людей в кафе на Тернопільщині?
10:29, 1 червня 2018 р.

Що стало збудником отруєння людей в кафе на Тернопільщині?

Що стало збудником отруєння людей в кафе на Тернопільщині?

В ході епідеміологічного розслідування спалаху гострих кишкових інфекцій, пов’язаних із закладом громадського харчування в м.Борщів, фахівцями епідеміологами розшифровано фактори передачі та джерело інфекції.

                Збудником, що став причиною спалаху, є Salmonella enteritidis, що занесена в заклад громадського харчування з сирим курячим м’ясом. Внаслідок порушення технології приготування блюд, утримання виробничих приміщень (підтверджено результатами дослідження змивів) відбулося інфікування страв, що готувалися.

Загальне число постраждалих склало 10 осіб, двоє з них вже виписані з стаціонару, перебіг захворювання в інших - середньої тяжкості. Хворі видужують.

Здійснення комплексу протиепідемічних заходів триває.  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Тернопільщина #кафе #отруєння
Останні новини
ТОП новини
Гроза і град вдарять із лютою силою в цих областях України, дощ і потужний вітер накриють авто: де буде холод у -3 градуси
"Бронювання від мобілізації скасують для 3-х категорій чоловіків, ТЦК мобілізує їх і відправить на війну": повістки, мобілізація
ТЦК ідуть з терміновими перевірками у ці місця по чоловіків, лише 8 категорій осіб чіпати не будуть: мобілізація, ЗСУ (ВІДЕО)
Худоба тероризує селище на Тернопільщині, дійшло до крові: люди просять владу про допомогу (ВІДЕО)
Оголошення
live comments feed...