12:30, 5 лютого 2013 р.
У Тернополі відкрили незвичайний ресторан, у якому годують безкоштовно
У Тернополі відкрили незвичайний ресторан. У меню - пшениця, ячмінь, жито та соняшник. А на десерт - сало. І все це для відвідувачів - безкоштовно. Так подружжя рестораторів вирішило допомогти перезимувати крилатим городянам.
Для птаства небесного цей заклад безкоштовний. Його відкрив один із тернопільських рестораторів. Каже, це ідея його дружини.
Михайло Гросуляк, ініціатор створення пташиного ресторану:
- У домашніх умовах ми давно підгодовуємо пташок. Ми вирішили влаштувати такий пташиний ресторан біля нашого закладу. Близько тридцяти різних годівничок пристосовані для різних птиць. Горобці, синички, чомусь не видно снігурів, я не знаю, чи їх немає. Дятли прилітають і сойки.
Пташині годівнички облаштували неподалік власного ресторану для людей. Тож забезпечувати пернатих продуктами легко. Поповнюють годівнички щоранку. Пшоно, пшениця, ячмінь, жито та соняшник - основний раціон пернатих. А ще в кожній годівничці комірник Микола прив'язує сало.
Микола Мартиняк, комірник:
- Саме головне для синичок це сало. Сало маємо і крупи. Підгодовуємо і вітамінами, і всякими добавками.
Ресторан для пернатих діятиме всю зиму. А вже зараз пан Михайло думає над домом для метеликів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
18:50, 17 грудня
17
12:17, 24 грудня
10
10:16, 19 грудня
12:26, Вчора
live comments feed...